donderdag 3 mei 2012

Gouden tahinsaus


Een mooie variant van de standaard tahinsaus van Klary Koopmans

2 eetlepels los geroerde tahin
2 eetlepels yoghurt
2 eetlepels (bloed) sinaasappelsap
een flinke mespunt kurkuma
ruim zout
een snufje gemalen komijn
versgemalen zwarte peper
(niet te koud) water

Roer alles behalve het water door elkaar. Voeg dan voorzichtig zoveel water toe tot je een saus hebt met de consistentie van vanillevla. Proef op zout en serveer met vers gestoomde groente.

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke recepten vind ik op je blog! En waarom vond ik je nooit eerder? Ik ga er eens even voor zitten ....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor je aardige reactie. Ik doe m'n best om er iets leuks van te maken. En waarom je me niet eerder vond? Wellicht doe ik te weinig aan 'pr' op het web of met facebook of zo, zal me er eens verder in verdiepen. Ik hou me aanbevolen via mond op mond reclame! Groetjes

      Verwijderen