zondag 15 april 2012

Tonijnpakketjes


Lekker bij de borrel of bij een pilsje, buiten in de tuin, met een salade ernaast en het zonnetje erbij..

1 tonijn blikje
1 Handje groene olijven gesneden in plakjes.
1 kleine rode en gele paprika in klein stukjes gesneden
1 ui gesneden in kleine stukjes
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel paprika poeder
1/2 theelepel peper
1 pak bladerdeeg (geen roomboter)
1 ei geklopt
Italiaanse kruiden of oregano.

Oven voor verwarmen op 200 graden. Bak de ui en paprika in olie tot ze zacht zijn, doe dan de tonijn en olijven er bij en de kruiden. Bak het even aan. Snij de bladerdeeg door de helft en uit de andere helft, snij je wat streepjes. Leg er wat vulling op en plak ze met je vinger goed dicht. Vervolgens besmeren met ei en bestrooien met Italiaanse kruiden en of oregano..

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen