woensdag 20 juli 2011

Aardappel en ei salade - Patatesli Yumurta





Voor 1 persoon

2 grote aardappelen in blokjes
2 eetlepels extra vergine olijfolie
1 middelgrote ui, gesneden
1 teentje knoflook, in plakjes
2 eieren, losgeklopt
zout
peper
1 / 4 kop verse peterselie, verse gehakte
1 mespuntje rode paprika, gemalen (optioneel)

Doe de olie in de pan en bak de ui. Voeg daarna de knoflook toe en de aardappelen, zout en peper. Bak zachtjes totdat de aardappelen gaar zijn. Voeg de geklopte eieren toe. Als de eieren gaar zijn, breng alles nog even op smaak, voeg vers gemalen peper toe en lekker veel peterselie. Lekker als otbijt, prima als lunch met een tomatensalade erbij. Je kunt overigens ook gekookte aardappel in blokjes nemen, deze licht bakken en de pan en zo verder…

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen