dinsdag 8 februari 2011

Courgettebrood met paprika en feta





• 1 courgette, geraspt
• 2 geroosterde rode paprika's, fijngesneden (uit pot)
• 2 teentjes knoflook, geperst
• 1 tl oregano
• 1 kop feta, in blokjes
• 2 el balsamico azijn
• 60 ml olijfolie
• 2 eieren
• 200 g (volkoren)meel
• 1 tl zout
• ½ tl baking soda
• ½ tl bakpoeder

Aantal personen: 4




Meng de courgette, paprika, knoflook, feta, oregano, balsamico azijn, olijfolie en eieren in een grote kom. Meng het meel, zout, baking soda, bakpoeder in een kom. Mix de droge ingrediënten door de natte ingrediënten. Doe het beslag in een ingevet cakeblik. Bak het in een 180' C voorverwarmde oven tot een satéprikker er droog en schoon uitkomt. Ongeveer 1 uur.

Bron: closedcooking.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen